BuroCactus: door een geweldige klantervaring een onderscheidende klantbeleving

Een cactus staat voor duurzaamheid, warmte, prikkelend en zelfredzaamheid. Dat is ook precies waar BuroCactus voor staat. En waar ook ik voor sta. BuroCactus ben ik. Gaby Remmers. Ik ben jouw “prikkel” naar meer klantgerichtheid. Om in beweging te komen waardoor groei ontstaat.

Ik activeer organisaties om te komen tot een meer medewerkersgerichte en klantgerichte organisatie. Door ze te leren kijken en denken vanuit het perspectief van de klant. Mijn kracht ligt in het enthousiasmeren van mensen, het voorhouden van een spiegel, het stimuleren van andere inzichten en gedrag en vervolgens tot het aanzetten tot concrete acties.

Ik ben energiek, scherp, enthousiast, resultaatgericht, verbindend, concreet en praktisch, betrokken en pragmatisch. Mijn unieke achtergrond binnen HR, onderzoek, coaching en customer experience maakt dat ik alle kennis en vaardigheden heb om jouw organisatie en medewerkers verder te helpen!

Ik prikkel, ik activeer en zorg voor beweging zodat jouw organisatie weer verder kan!


Samenwerkingspartners

Ik heb vaste samenwerkingspartners die ik betrek als het nodig is in verband met omvang van een traject of inzet van specifieke expertise.